444 40 09
« Geri Dön

Minik Kazım Büyükşehir Belediye Başkanı Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Haber Tarihi: Thursday, April 23, 2015

Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi koltuguna Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nden 4. Sinif ögrencisi Kazim Eren Çinar oturdu.Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun koltuguna oturan Çinar, kisa süreligine de olsa Aydin Büyüksehir Belediye Baskani oldu.



Baskan Vekili Karakoz’un “Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?” sorusuna minikler doktor, mimar, kurmay albay, gibi çesitli cevaplar verdiler.Büyüksehir Belediye Baskanligi koltuguna oturan Kazim Eren Çinar, Belediye Baskan Vekili Evrim Karakoz’a istek ve taleplerini aktardi. Aydin’da çocuklarin rahatça vakit geçirebilecegi alanlar oldugunu belirten minik ögrenci büyüyünce hangi meslegi seçecegini henüz karar vermedigini söyledi. Aydin’in güzel ve yasanilir bir sehir oldugunu belirten minik baskan, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik projeleri için tesekkür ederek Çocuk Kültür Merkezlerinin kendilerini gelistirme yönünden çok önemli oldugunu söyledi.Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Evrim Karakoz, ziyaret nedeniyle minik ögrencilere tesekkür ederek çesitli hediyeler verdi.