« Geri Dön

Kuşadası - Nazilli Ekspres Seferleri Başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların şehir içi ve ilçeler arası ulaşımlarının ekonomik bir şekilde sağlanması amacı ile hizmet vermeye başlayan toplu taşıma araçlarının hizmet potansiyeli gün ve gün genişliyor.
Haber Tarihi: Tuesday, June 23, 2015
Aydin Büyüksehir Belediyesi toplu tasima araçlarinin programlarinda yapilan yeni düzenleme ile hafta içi her gün Kusadasi’ndan - Nazilli’ye sabah saat 06:30 ile Nazilli’den - Kusadasi’na aksam saat 18:30 ekspres(direkt) seferler vatandaslara hizmet vermeye basladi. Vatandaslar iki hat arasindaki seferlere yogun ilgi gösterirken, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve büyüksehir belediyesi çalisanlarina hayata geçirdikleri toplu tasima hizmetinden dolayi tesekkürlerini ifade ettiler.