444 40 09
« Geri Dön

Büyük Şehir İftar Çadırlarına Yoğun İlgi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, her sene olduğu gibi, bu yılda il genelinde kurduğu iftar sofralarında binlerce Aydınlıyı misafir ediyor.
Haber Tarihi: Friday, June 19, 2015
 
Ramazan ayinin ilk gününde Efeler Merkezde iki, Nazili Merkez, Çine Merkez, Kösk’ün Koçak Mahallesi, Efeler Alanli Mahallesi, Yenipazar’in Hamzabali Mahallesi, Nazilli Sinekçiler Mahallesi, , Sultanhisar Merkez, Atça, Sultanhisar’in Salavatli Mahallesi, Efeler’in Isikli Mahallesi, Efeler’in Savrandere Mahallesi, Bozdogan Merkez, Söke Merkez, Germencik Merkez, Germencik’in Morali Mahallesi ve Germencik’in Üzümlü Mahallesi olmak üzere toplam 18 noktada kurulan iftar çadirlarina yogun ilgi gösteren Aydinlilar uzun kuyruklar olusturdular. 
 

 
Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Ramazan Ayi için tüm hazirliklarini tamamladiklarini kaydederek, “Her yil oldugu gibi bu yilda iftar sofralarimizda binlerce vatandasimizla bir araya gelecegiz. Ramazan ayi boyunca,Il genelinde, ilçe merkezi ve mahallelerimizde her gün 18 nokta olmak üzere iftar sofralarimizi kuracagiz” dedi. 
Aydin Büyüksehir Belediyesi ramazan ayi boyunca her gün 22 bin kisilik yemek çikararak il genelinde 502 noktada iftar sofrasi kuracak.