444 40 09
« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın Halkına Otobüs Müjdesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni alınan 60 adet belediye otobüsünün en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını belirterek Aydın halkına müjdeyi verdi
Haber Tarihi: Tuesday, May 12, 2015

Aydin Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Birlik Baskani Selahattin Çetindogan ve oda üyeleri, Ahilik Haftasi nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediyesi'ni ziyaret etti.Bu yil yilin ahisi seçilen Zeliha Sayikoglu’nun da katildigi ziyarette Birlik Baskani Çetindogan, esnafa verdigi desteklerden dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.

 Deneme Seferleri Basliyor

Ziyarette konusan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin halkina yeni belediye otobüslerinin müjdesini verdi. Engelli ve yasli vatandaslarin fiziki sartlarina göre düzenlenen, klimali ve kamera sistemli belediye otobüslerinin deneme sürecinin kisa sürede baslayacagini söyleyen Baskan Çerçioglu, “Büyüksehir Belediyesi olarak söz verdigimiz gibi yeni otobüslerimizi aldik.  Engelli ve yaslilarimizin hayatini kolaylastirmak, kent içinde daha rahat seyahat etmelerini saglamak amaciyla onlarin fiziki sartlarina uygun belediye otobüslerinin deneme seferlerini en kisa zamanda baslatiyoruz. Özellikle engelli ve yasli vatandaslarimizin ulasimda karsilastiklari sikintilari biliyorum. Bir aylik deneme sürecinden sonra vatandaslarimizin istekleri  ve memnuniyeti dogrultusunda otobüslerimiz hizmet vermeye devam edecek" diye konustu.Ziyaret nedeniyle oda temsilcilerine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, her zaman esnafin yaninda olduklarini ifade ederek, meslek kuruluslari ile esnafin Ahilik Haftasi'ni kutladi.