« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Anneler Günü Mesajıdır

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Anneler Günü sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Haber Tarihi: Sunday, May 10, 2015

Baskan Çerçioglu mesajinda sunlari kaydetti, “Dünya’nin en zor ve en kutsal görevini yerine getiren Annelerimiz,  sevginin, sefkatin, fedakarligin ve hosgörünün sembolüdürler. Annelerimiz bizleri hayata hazirlayan, yasama dair temel bakis açimizi belirleyen ilk ögretmenlerimiz, sonsuz sevgileri ve tecrübeleriyle en önemli hayat rehberlerimizdir. Annelerimizin büyük fedakarliklarla  topluma kazandirdiklari  çocuklarimiza, çagdas dünyayla rekabet  edebilecekleri  egitim imkanlarini  saglayabilmemiz, Annelerimize verebilecegimiz en büyük hediyedir.  Bu duygu ve düsüncelerle; Basta sehit ve gazi Anneleri olmak üzere; tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, saglik, huzur ve mutluluklar diliyorum.