444 40 09
« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Yazıkent’te Kapalı Pazaryeri Açtı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan ilçesini ziyaret etti.
Haber Tarihi: Friday, April 3, 2015

Bozdogan esnafina hayirli isler dileyen, vatandaslarla sohbet eden Baskan Çerçioglu, daha sonra Yazikent Kapali pazaryerinin açilis törenine katildi.

Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin’in karsiladigi Baskan Çerçioglu açilis alanina geldiginde yogun ilgiden dolayi ilerlemekte bile güçlük çekti. Yazikent Mahallesi ve çevre mahallelerdeki çok sayida vatandasin katildigi açilisa Aydin Büyüksehir Belediyesi Kadin Mehteran Takimi marslariyla renk katti.
Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, yaptigi konusmada Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek,  “Bugün birçok yerde olmayan 3 bin 500 metrekare kapali alana sahip kapali pazaryerimizi, Büyüksehir Belediyemizin de destegiyle Yazikent’e kazandiriyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimiz ve yeni projelerimiz devam edecek” dedi.

 Vatandaslari selamlayarak konusmasina baslayan Baskan Çerçioglu’nun konusmasi sik sik alkislarla kesildi. Güzel karsilamalarindan dolayi Bozdogan halkina tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Yaklasik bir yil önce size buradan söz vermistik. Bugün sizin desteklerinizle, sizden aldigimiz güçle sözümüzü yerine getirdigimiz için çok mutluyuz. Iyi ki varsiniz. Kapali Pazar yeri hepimize hayirli olsun” dedi.