« Geri Dön

Çine Sosyal Tesis Ve Spor Alanı’nın Temeli Atılıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’de gerçekleştirilecek olan Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanı projesinin temel atma töreni Yarın saat 12:00 da gerçekleştirilecek.
Haber Tarihi: Tuesday, March 31, 2015

15.500 metrekarelik tesis içerisinde açik yüzme havuzu, basketbol sahasi, kosu pisti, kafeterya, soyunma odalari ve otopark yer alacak. Çine’de yarin  (31 Mart – Sali)  saat 12:00 da  Yeni Mahalle, 340 sokak adresinde gerçeklestirilecek olan açilis törenine vatandaslarin yogun bir katilim göstermesi bekleniyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Çine’nin uzun yillardir bekledigi bir yatirimi hayata geçireceklerini kaydederek, “Tüm Çineli hemsehrilerimizi açilisimiza davet ediyorum. Yeni dönemdeki yatirim hamlemizi ve sosyal belediyecilik hizmetlerimizi il geneline yayacagiz” dedi.