« Geri Dön

Aydın Baharı Laleler İle Karşılıyor

Aydın merkez Efeler’in yanı sıra il genelinde yeşil alanları ve kavşakları lale ile çiçeklendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri Aydın’ı güzel ve renkli bir görüntüye kavuşturdu.
Haber Tarihi: Tuesday, March 31, 2015

Parklari, refüjleri ve yol kenarlarini güzellestiren renk katan laleler büyük begeni toplarken vatandaslar ekiplere tesekkür ettiler.

NAZILLI’DE AGAÇ VE PARK TEMIZLIGI

Aydin Büyüksehir Belediyesi Kent Estetigi Dairesi Baskani Tülay Küçükerol, sehrin belli noktalarinda baslayan lale ekiminin önümüzdeki günlerde sehrin diger noktalarinda da devam edecegini belirtti. Küçükerol, “Aydin’in güzel ve renkli bir görüntüye kavusmasi için ekiplerimizle yogun bir çalisma içerisindeyiz. Ayrica Nazilli ve ilçelerimizde yüksek agaçlarimizin budamasini yaptik, parklarin temizligini ve güzel görüntüye kavusmalarini sagladik. Özverili ve basarili bir ekip ile yolumuza devam ediyoruz. Nazilli ve ilçelerde halkimizdan tebrik ve tesekkür aliyoruz. Çalismalarimiz Aydin halki için araliksiz devam edecek” diye konustu.