« Geri Dön

Baydar’dan Başkan Çerçioğlu’na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aydın’da gerçekleştirdiği ön seçimde en fazla oyu alarak birinci çıkan Metin Lütfi Baydar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Tuesday, March 31, 2015

“AYDIN’DA REKOR OY ALACAGIZ”

Baydar, ön seçim zaferi nedeniyle partisinin il ve ilçe örgütlerine tesekkür ederek,“Dün partimizin gerçeklestirdigi ön seçim ile birlikte Aydin’da hep birlikte büyük bir heyecan yasadik. Aydin il genelindeki bütün partililerime verdigi desteklerden dolayi çok tesekkür ediyorum.  Il ve ilçe örgütlerimiz, Büyüksehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ile birlikte fikir alisverisinde bulunarak çalismalarimiza ayni kararlilikla devam edecegiz. Oy veren vermeyen herkese çok tesekkür ediyorum. Hep birlikte güzel günler yasayacagiz. Hedefimiz 7 Haziran’da yapilacak olan genel seçimleri Aydin’da rekor bir oyla kazanmak” dedi.

Baskan Çerçioglu, Baydar’in nazik ziyaretinden dolayi tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.