444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: “17 İLÇEDE HİZMETİMİZ KATLANARAK DEVAM EDECEK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 17 ilçeye en iyi hizmeti verebilmek adına ASKi’ye kazandırılan araçların tanıtımını Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle yaptı.
Haber Tarihi: Saturday, March 14, 2015

Araç tanitiminda açiklamalarda bulunan Baskan Çerçioglu, 17 ilçede çalisma ve hizmetlerimizi katlayarak büyüteceklerini belirterek, “Bünyemize dahil ettigimiz yeni hizmet araçlarimizla 17 ilçemizde vatandaslarimiza en etkin ve kaliteli hizmeti verecegiz.  31 tane is makinesini kiralayarak ASKI Genel Müdürlügümüze kazandirdik.  Allah kazasiz belasiz araçlarimizi kullanmayi nasip etsin. Gönül isterdi ki Il Özel Idaresindeki araçlar bize verilsin, fakat verilmedi. Zannettiler ki Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne bu araçlari vermezsek Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin halkina hizmet edemez, hizmeti aksatirlar, basarisiz olurlar diye düsündüler.  Böyle bir zihniyet olamaz. Kim böyle bir düsünceye sahipse zaten kaybetmeye mahkumdur. Siz

kimin malini kime vermeyerek basari elde etmeye çalisiyorsunuz. Biz Aydin halkina hizmeti sonuna kadar veririz, kimsenin endisesi olmasin. Bu daha baslangiç” diye konustu.üyüksehir Belediye Baskani  Özlem Çerçioglu, 17 ilçeye en iyi hizmeti verebilmek adina ASKi’ye kazandirilan araçlarin tanitimini Atatürk Kent Meydani’nda düzenlenen törenle yapti.

OTOBÜS MÜJDESI

 Aydin halkina yeni otobüslerin müjdesini de veren Baskan Çerçioglu, “Simdiden halkimiza müjdeyi vermek istiyorum. 6 hafta sonra Atatürk Kent Meydani’nda yeni otobüslerimizi tanitacagiz.  Aydin halki rahat ve konforlu yolculuk yapacak. Tüm otobüslerin içinde kamera sistemi olacak. Aydin halkina hayirli olsun” diye konustu.

 Alt yapi çalismalarinda kullanilacak araçlar için lokma hayri yapilirken dualar okundu.