444 40 09
« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Şehit Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehit aileleri ve gazileri ile kahvaltıda biraya geldi.
Haber Tarihi: Wednesday, March 11, 2015

Aydin Büyüksehir Belediyesi Adnan Menderes Parki’nda gerçeklesen kahvaltiya Aydin Sehit Aileleri ve Gazileri Dayanisma Dernegi Baskani Ismail Ece, sehit aileleri ve gaziler katildi.

Dernek Baskani Ece, kendilerini hiçbir zaman yalniz birakmayan ve desteklerini esirgemeyen Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek,“Büyüksehir Belediye Baskanimiz sayin Özlem Çerçioglu sehit aileleri ve gazileri ile her zaman yakindan ilgilenmistir. Bugünde baskanimiz ve ailelerimiz ile birlikte kahvaltida bir araya geldik. Bizi hiçbir zaman yalniz birakmadigi için Baskan Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” dedi. 

Sehit aileleri ile birlikte olmaktan dolayi son derece mutlu olduklarini söyleyen Baskan Çerçioglu, yaptigi konusmada,  “Sehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir arada olmaktan dolayi çok mutluyum.  Sizlere minnet duygularimizi ne kadar ifade etsek, sizler için ne yapsak azdir. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman sehit ailelerimiz, yakinlari ve gazilerimizin yaninda olacagiz. Bu topraklari vatan yapan aziz sehitlerimizi saygiyla aniyoruz” diye konustu.