« Geri Dön

EGE ET’İN NAZİLLİ ŞUBESİ AÇILIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerini Nazilli’de genişletiyor.
Haber Tarihi: Wednesday, March 11, 2015

Nazillili vatandaslar vatandaslar Halk  Ekmek’ten sonra, ekonomik ve kaliteli Et ile bulusuyor.

Ilk subesi Efeler merkezdeki Balik Çarsisinda açilan Aydin Büyüksehir Belediyesi Ege Et Subesi’nin ikinci subesi 12 Mart Persembe günü(yarin) saat  12:00 da  Nazilli’de Altintas Mahallesi, Istasyon Bulvari  No:39’da  açilacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,  vatandaslarin  Halk Ekmek’e yogun talep göstermesinin ardindan Ege Et’i de hizmete sunmaktan mutlu olduklarini söyledi. Çerçioglu, “Gün geçtikçe zorlasan ekonomik sartlar içinde vatandasimiza destek olabilmeyi çok önemsiyorum. Halk Ekmek ile vatandaslarimizin bütçelerine göre düzenledigimiz park ve kafeleri bunun için hayata geçirdik. Ege Et satis subeleri ile ayni dogrultuda, vatandaslarimizin ekonomik ve kaliteli et tüketmesini hedefledik.  Nazilli’deki vatandaslarimizi da Ege Et ayricaligi ile  12 Mart Persembe günü bulusturacagiz. Tüm Nazillili vatandaslarimizi açilisimiza bekliyoruz. Ana çikis noktamiz, üreticiye destek, halka hizmettir.” dedi.