444 40 09
« Geri Dön

Şükran, Gurur ve Özlemle Anıyoruz

Türk Ulusu Atasının gösterdiği hedefte azimle yürümeye devam edecektir.
Haber Tarihi: Monday, November 10, 2014

Dönemindeki pek çok lider tarih sayfalarindaki yerini almisken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve müthis öngörülü  liderlik isigi sadece Ulusumuzun degil, tüm insanligin rehberi olacak degerdedir. 
Hürriyeti ile sinanan bir Ulusun makus talihini degistiren essiz komutan ve Devlet Adami Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 76.  yildönümünde  saygi, minnet ve rahmetle aniyoruz. 

Ulusundan aldigi güçle giristigi bagimsizlik mücadelesini, Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandirarak saygin ve uygar dünyadaki yerimizi bize armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ulusu ile birlikte basardigi bütün zaferleri yine Türk Ulusuna emanet etmistir.  Bizlerin görevi, büyük bedeller ödenerek emanet edilen bagimsizlik ve Cumhuriyetimizi her alanda çok daha ilerilere tasiyarak , gelecek nesillerin ellerinde sonsuzluga tasimaktir.
 
Bu duygu ve düsüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ü ebediyete intikalinin 76. yildönümünde bir kez daha rahmetle ve saygiyla aniyorum. Atamiz fikirleri ile Türk Milletinin çagdas uygarlik hedefindeki yolunu sonsuza kadar aydinlatacaktir. 
 

                Özlem ÇERÇIOGLU
T.C. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani