« Geri Dön

29 Ekim Coşkusuna Hazırız

Aydın Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. Yılı coşkusunu, Cumhuriyet Koşuları ve Candan Erçetin konseri ile kutlayacak. Etkinlikler ilk olarak 29 Ekim Çarşamba günü saat 16:00 da 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu ile başlayacak.
Haber Tarihi: Tuesday, October 28, 2014

Atatürk Kapali Spor Salonu önünden baslayacak olan Cumhuriyet Kosusu Atatürk Kent Meydani’nda son bulacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami coskusu, ayni günün aksami saat 20:00 da Atatürk Kent Meydani’ndaki Candan Erçetin konseri ve havai fisek gösterisi ile devam edecek.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Cumhuriyetimizin kurulusunun 91. Yilini yasamanin mutluluk ve gururu içinde olduklarini kaydederek, “Bu coskumuzu  birlikte paylasmak adina, tüm hemsehrilerimi  Cumhuriyet Kosumuz ve ayni gün aksam Atatürk Kent Meydaninda düzenleyecegimiz Candan Erçetin konserine davet ediyorum” ifadelerini kullandi.