444 40 09
« Geri Dön

Aydın Büyükşehirden Sultanhisarda Eğitim Etkinlikleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2014-2015 Öğretim Yılı kapsamında Sultanhisarlı çocuklara eğitim etkinlikleri düzenledi.
Haber Tarihi: Tuesday, September 23, 2014
6'nci siniflardan baslayarak 11'inci siniflara kadar tüm ögrenciler, etkinliklerden ücretsiz yararlanacak.
 
Aydin Büyüksehir Belediyesi Sultanhisar Kültür Merkezi'nde düzenli olarak gerçeklesecek etkinliklerde satranç, baglama, keman, resim çalismalarinin yani sira çocuklar, halk oyunlari da oynayabilecek. Bunlarin disinda ögrencilere etüt çalismasiyla derslerine yardimci olunacak. Matematik, Ingilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fizik ile Fen ve Teknoloji dersleri için etüt çalismalari yapilacak.
 
Aydin Büyüksehir Belediyesi Sultanhisar Kültür Merkezi'ndeki etkinliklere katilmak isteyen ögrenciler, 30 Eylül 2014 tarihine kadar kayit yaptirabilecek. Kayit için 1 adet fotograf ile 1 adet kimlik fotokopisi yeterli olacak.
 
Yerel yönetim anlayislarinda çocuklar ve gençlerin farkli bir yeri oldugunu söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Sultanhisar Kültür Merkezi'nde yil boyu düzenleyecegimiz egitim etkinlikleriyle çocuklarimizin gelisimine büyük katki saglayacagiz. Bu merkezler Aydinli Çocuklarimizin ikinci yuvasi olmus durumda. Hizmette altin çagini yasayan Aydinimiz, egitimde de yetisen çocuklarimizla altin çagini yasacak" dedi.
 
Aydin Büyüksehir Belediyesi Sultanhisar Kültür Merkezi 2014-2015 Egitim Yili  Etkinleri ile ilgili bilgiler, merkezin 351 21 09 nolu telefonundan gün içerisinde alinabilir.