444 40 09
« Geri Dön

Söke’de Örnek Projelere İmza Atacağız

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret etti.
Haber Tarihi: Tuesday, May 6, 2014
Büyüksehir Belediye Baskani olarak Söke’ye gelen Özlem Çerçioglu’nu Söke Belediye Baskani Süleyman Toyran, Belediye Baskan Yardimcilari Fahri Sivrioglu ve Mine Even, CHP Söke Ilçe Baskani Hüseyin Akkaya, CHP Aydin Il Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Akkentli ve Belediye Meclis Üyeleri karsiladi.
 
“SÖKE HALKINA TESEKKÜR EDIYORUM”
 
Baskan Toyran’a hayirli olsun ziyaretinde bulunan Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,  “Yerel seçimlerde Söke’nin büyük destegi oldu. Söke halkinin verdigi destek sorumlulugumuzu kat kat artirdi. Tüm Söke Halki’na bu vesileyle tekrar tesekkür etmek istiyorum. Söke Belediye Baskanimiz Süleyman Toyran  ile ilçemiz için örnek projelere imza atacagiz. Söke batinin lokomotifidir” dedi.

BATTI- ÇIKTI PROJELERI SÖKE’DEN BASLIYOR

Söke’de ilk is olarak çevre yolu üzerinde düzenleme çalismalarina basladiklarini belirten Baskan Çerçioglu, “Sehir girisleri ve karayolu üzerleri sehrin aynasidir. Söke güzel bir görüntüye kavusacak. ASKI olarak da çalismalarimizda devam ediyor. Ayrica ilçelerimize batti-çikti yapacagimizin sözünü vermistik. Ilçelerde batti-çikti projeleri Söke’den baslayacak” diyerek Söke halkina müjdeyi verdi. 

“BIZIM IÇIN SOSYAL BELEDIYECILIK ÇOK ÖNEMLI”

Bugüne kadar Aydin Belediyesi olarak sosyal belediyecilige çok önem verdiklerini ve bu anlayisin Büyüksehir Belediyesi olarak daha güçlü sekilde devam edecegini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu; “Bundan sonra hedefimiz il genelinde sosyal belediyeciligi en iyi sekilde uygulamak. Söke’den basladik. Nazilli ve Buharkent gibi birçok ilçemizde de AYBA çalismalari baslatildi" dedi.

Söke Belediye Baskani Süleyman Toyran, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun ziyaretinden dolayi memnuniyetini dile getirerek tesekkür etti.