« Geri Dön

Ayso’dan Başkan Çerçioğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Aydın Sanayi Odası, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: Tuesday, April 22, 2014
Ziyarete Aydin Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yunus Sahin, Meclis Baskani Ercan Çerçioglu ile AYSO yönetim kurulu üyeleri katildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdiklerini belirten Aydin Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yunus Sahin, Baskan Çerçioglu’na basarilarinin devamini diledi.

Yapilan ziyaretten dolayi memnuniyetini dile getiren Baskan Çerçioglu, “Sanayicilerimiz ile sürekli isbirligi içerisindeyiz. Karsilikli fikir alisverisinde bulunup, ortak çalismalarda yer almaktan mutluluk duyacagiz. Amacimiz Aydin ekonomisini üst seviyelere çikarmak. Aydin Sanayi Odasi yönetimine çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.