« Geri Dön

Yaşlı Kadını Aydın Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma Ekibi Kurtardı

Sarmaşık toplamak için dağa giden yaşlı kadını Aydın Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri kurtardı.
Haber Tarihi: Thursday, March 20, 2014
Bozdogan Ilçesi’nin Pinarli köyünde yasayan 61 yasindaki Müserref Tufalioglu dün aksam sarmasik toplamak için daga çikti. Havanin kararmasi ile birlikte bir süre sonra yasli kadin yolunu kaybetti. Ihbar üzerine hemen harekete geçen Aydin Belediyesi Itfaiye Arama Kurtarma ekipleri civarda baslattiklari yogun arama çalismalari sonucunda yasli kadini sabah saat 9.30’da ayagi kirilmis bir halde buldular.

Aydin Belediyesi Itfaiye Arama Kurtarma ekipleri tarafindan hemen ilk müdahalesi yapilan yasli kadin, hizli bir sekilde hastaneye sevk edildi. Aydin Belediyesi Itfaiyesine bagli ekiplerin hizli ve titiz çalismasinin örnek bir hizmet oldugunu kaydeden Pinarli köyü sakinleri, Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na da gösterdigi hassasiyetten dolayi tesekkür ettiler.