444 40 09
« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Karacasu Atatürk Meydanı’nı Açtı

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu’da vatandaşlarla buluştu.
Haber Tarihi: Monday, March 10, 2014
Atatürk Meydani açilisi ve sanatçi Ankarali Ayse konserine katilmak üzere Karacasu ilçesine gelen Baskan Çerçioglu’nu Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, CHP Karacasu Ilçe Baskani Cengiz Çumrali ve vatandaslar karsiladi.
Otobüs ile vatandaslari selamlayan Baskan Çerçioglu çok sayida araç konvoyu ile ilçe merkezine geldi.

“Karacasu seninle gurur duyuyor” tezahüratlari arasinda konser alanina gelen Baskan Çerçioglu, konsere vatandaslarin yogun sevgi gösterileri arasinda geldi. Alkislar esliginde Karacasu halkina seslenen Baskan Çerçioglu, kendisine gösterilen ilgi nedeniyle Karacasululara tesekkür etti.
 
Baskan Çerçioglu, “Biz hizmet için variz. Karacasu’nun sorunlarini ve çözümlerini biliyorum. Büyüksehir ile birlikte alt yapidan, imara kadar pek çok hizmet büyüksehir belediyesi tarafindan verilecek. Hizmete devam edecegiz” dedi.

Baskan Çerçioglu’nun Atatürk Meydani’nin açilis kurdelesini “hayirli olsun” dilegi ile Mustafa Büyükyapici ile birlikte kesti. Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, desteklerinden dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.

ÇERÇIOGLU KUYUCAKLILARLA BULUSTU

Vatandaslarin sevgi gösterileri ile Karacasu’dan ayrilan Baskan Çerçioglu, Kuyucak Belediye Baskani Ali Ulvi Akoglu’nun Basaran beldesindeki seçim çalismalarina katildi. Basaran’da coskulu bir kalabalik tarafindan karsilanan Baskan Çerçioglu, Büyüksehir ile birlikte kaliteli hizmetin devam edecegini belirtti.