444 40 09
« Geri Dön

Balbay: Başkan Çerçioğlu Başarılarıyla Türkiye’ye Örnek Olmuştur

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: Monday, March 10, 2014
Ziyarette Balbay, Baskan Çerçioglu ve Aydin Belediyesi’nin hayata geçirdigi projelerden övgü dolu sözlerle bahsetti.
 
Aydin Belediyesi’nin basarili çalismalarini her firsatta takip ettigini belirten Mustafa Balbay, “Aydin Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu basarilariyla tüm Türkiye’ye örnek olmustur. Sosyal belediyeciligin en iyi örnegini sergilemistir. Aydin’a geldigimde gördüm ki Aydin’in çehresi degismis. Birçok güzel proje Aydinlilara sunulmus. Basarilarindan dolayi Baskan Özlem Çerçioglu’nu tebrik ediyorum” dedi.
 
KENT MEYDANI AYDIN HALKINA YAKISMIS

Cumartesi günü açilisi yapilacak olan Atatürk Kent Meydani’ndan da övgüyle bahseden Balbay, “Meydani olmayan bir kentin kalbi yoktur. Kentler meydanlariyla anilir. Tamamlanan kent meydani Aydin halkina yakisan bir meydan haline gelmis. Aydin’da kent meydani kültürü olusturulmus. Bu yüzden çok mutluyum. Baskan Çerçioglu’nun kent meydani gibi basarili hizmet ve projelerinin devamini diliyorum” dedi. 
 
Çagdas modern ve yasanilabilir bir kent yaratmak için var güçleriyle çalistiklarini belirten Baskan Çerçioglu, CHP Izmir Milletvekili Mustafa Balbay’a yaptigi nazik ziyaretten dolayi tesekkür etti.