444 40 09
« Geri Dön

Atatürk Kent Meydanı Muhteşem Bir Törenle Açılacak

Belediyemizce yapımı tamamlanan Atatürk Kent Meydanı 15 Mart Cumartesi akşamı saat 19:30’da ünlü pop sanatçısı Hadise’nin de sahne alacağı muhteşem bir törenle açılacak.
Haber Tarihi: Friday, March 14, 2014
MUHTESEM GÖSTERILER
 
Hadise’nin yani sira açilis aksami çok sayida gösteri de Aydinlilari bekliyor. Vatan Sasmaz ve Sebnem Schaefer’in sunuculugunu yapacagi gecede lazerli, senkronizeli havuz gösterisi, Olgunlasma Enstitüsü’nün sunacagi Atatürk Giysilerinden olusan sahne gösterisi, DJ performansi ve lazer gösterisi ile Event Promotion Vertical Show Aydinlilara unutulmaz bir gece yasatacak.
 
Aydin’a yakisan bir kent meydanini hayata geçirmenin mutlulugu ve gururunu yasadiklarini kaydeden Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Tüm hemsehrilerimi Atatürk Kent Meydani’nin açilis coskusunu birlikte yasamaya davet ediyorum. Kentler meydanlari ile anilir. Geçmis yillarda oldugu gibi miting ve konserler için meydanin trafige kapatilmasina gerek kalmayacak. Kentimize yakisan çagdas bir kent meydani düzenlemesi yaptik .” dedi.
 
GÖSTERI HAVUZU’NUN ILK DENEMESI YAPILDI
 
Atatürk Kent Meydani’nin 1300 metrekarelik alaniyla göz kamastiran gösteri havuzunun da ilk denemesi yapildi. Deneme gösterisini izleyen vatandaslarin büyük begenisi toplayan gösteri havuzu açilis günü olan 15 Mart aksami lazer ve suyun senkronizasyonu ile Aydinlilara unutulmaz bir gece yasatacak.


 
35 BIN KISILIK KENT MEYDANI 
 
Atatürk Kent Meydani 35 bin kisinin ayni anda miting, konser, festival ve tören gibi etkinlikleri yapabilecegi bir meydan olarak düzenlendi. Toplam 36 bin metrekare alanda yapisal peyzaj düzenlemeleri ile hayata geçirilen yeni kent meydaninda açik sergi salonlari,1300 metrekarelik bilgisayar kontrollü gösteri havuzu, buz pateni pisti, kaskatli havuzlar, tören-sölen alani, dinlenme alanlari, yürüyüs alanlari ile kafeler ve seyir terasi yer aliyor.