444 40 09
« Geri Dön

Kuyucak’da Başkan Çerçioğlu İzdihamı

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuyucak’ta çarşı ve pazar esnafı ile buluştu.
Haber Tarihi: Tuesday, February 25, 2014
Kuyucak Belediye Baskani Ali Ulvi Akoglu ve çok sayida vatandasin karsiladigi Baskan Çerçioglu, Kuyucak esnafina hayirli isler diledi. Kuyucak halkinin büyük ilgi gösterdigi Baskan Çerçioglu, vatandaslarin yogun ilgisi ile güçlükle ilerleyebildi. 

Kuyucak pazarinda Pazar esnafi ile sohbet eden Baskan Çerçioglu’na özellikle bayanlarin ilgisi büyüktü.
 
“KUYUCAK SENINLE GURUR DUYUYOR”

Yogun kalabalik esliginde pazari gezen Baskan Çerçioglu’na “Kuyucak seninle gurur duyuyor” sözleri ve alkislarla eslik eden vatandaslara seslenen Baskan Çerçioglu,  “Gösterdiginiz ilgi ve bize böyle bir karsilama gerçeklestirdiginiz için çok tesekkür ederim. Aydin’da az zamanda çok is yaptik. Verdigim her sözü yerine getirdim. Aydin’in altin çagini yasattik. Kuyucak halki da kaliteli hizmetin en iyisini hak ediyor. Çagdas bir kent hedefimizle sizlere de kaliteli hizmet verecegiz.” dedi. 

“JEOTERMAL KENTI KUYUCAK”

Kuyucak’in jeotermal sahalarinin üzerinde bulundugunu belirten Baskan Çerçioglu, jeotermal kenti Kuyucak yaratmayi hedeflediklerini belirtti. Baskan Çerçioglu, “Jeotermal, Aydin ve Kuyucak için büyük sans. Jeotermal bizim için büyük bir nimettir. Kuyucak’ta tarim ve seracilikta jeotermali kullanmayi hedefliyoruz. Tarimsal sanayi bölgeleri ile yeni Kuyucak otogarini ve soguk hava depolari kuracagiz. Biz Aydin Belediyesi olarak her zaman fakir fukaranin yaninda olduk. Aydin’da kimse aç yataga girmez, soguktan kimse üsümez. Kuyucak’ta da ayni kaliteli hizmeti verecegiz” dedi. 

Baskan Çerçioglu’nun konusmasi sik sik alkislarla kesilirken Belediye Baskani Özlem Çerçioglu sevgi gösterileri ile Kuyucak’tan ayrildi.