444 40 09
« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Ayteskon Üyelerine Projelerini Anlattı

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AYTESKON üyelerine büyükşehir projelerini anlattı.
Haber Tarihi: Wednesday, February 19, 2014
Aydin Barosu Sosyal Tesislerinde slayt esliginde AYTESKON üyelerine projelerini anlatan Baskan Çerçioglu, büyüksehirde kaliteli hizmetin aynen devam edecegini belirtti.
 
YAPTIGIMIZ HIZMETLER ORTADA

Vatandaslarin istegi dogrultusunda kaliteli hizmetin devam edeceginin altini çizen Baskan Çerçioglu, "Bes yil boyunca Aydin'a hizmet verdik, büyüksehir oldugumuzda da ayni kaliteli hizmeti vermeye devam edecegiz. Benim adayligim iki yil öncesinden açiklandi ve biz iki yildir projelerimizi hazirliyoruz. Bütün köylerimizin sorunlarini yakindan biliyoruz. Aydin’da yapmis oldugumuz bütün hizmetler ortada. Büyüksehir ile birlikte bütün ilçelerimize ve köylerimize de vatandaslarimizin istegi dogrultusunda hizmet verecegiz" dedi.
 
ÇIFTLIK SAHASINI SATTIRMAYACAGIZ

Çiftlik Jeotermal Sahasi'nin Aydin Büyüksehir Belediyesi'ne verilmesi gerektiginin altini çizen Çerçioglu, "Çiftlik Jeotermal Sahasi'na sahip çikmalari için defalarca çagrida bulundum. Hiçbir Büyüksehir Belediye Baskan adayi, Çiftlik Jeotermal Sahasi'ndan bahsetmiyor. Ama bu Çiftlik Jeotermal Sahasi'ni sattirmadik, sattirmayacagiz" dedi. 

Ayteskon Baskani  Sümer Germen, Baskan Çerçioglu’na gerçeklestirdigi sunum nedeniyle tesekkür etti.