444 40 09
« Geri Dön

İncirliova Ve Acarlar Önemli Bir Merkez Olacak

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova halkına hayata geçireceği projeler hakkında bir sunum gerçekleştirerek bilgiler verdi.
Haber Tarihi: Tuesday, February 18, 2014
Belediye dügün salonunda gerçeklestirilen sunum bilgilendirme toplantisina Incirliova Belediye Baskani Fadime Orbay ve Acarlar Belediye Baskani Askin Simsek ve çok sayida vatandas katildi.

Baskan Çerçioglu, Büyüksehir ile birlikte alt yapidan imara kadar pek çok hizmet büyüksehir belediyesi tarafindan verilecegini belirterek, Incirliova ve Acarlar’a büyük hizmetler verecegini belirtti.
 
ACARLAR BELEDIYESI’NIN ISIGINI SÖNDÜRMEYECEGIZ

Özellikle Acarlar’dan gelen vatandaslarin alkislari ile sözü sik sik kesilen Baskan Çerçioglu, “Acarlar denince akla Pazar esnafi gelir. Pazarci esnafimizin her zaman yaninda olacagiz. Ayrica Acarlar’a bölge hali ve soguk hava deposu kuracagiz. Acarlar önemli bir merkez olacak. Acarlar Belediyesi kapandi ancak biz Acarlar Belediyesi’nin isigini asla söndürmeyecegiz” dedi.

Baskan Çerçioglu’na bayanlar karanfil vererek sevgi gösterilerinde bulunurken, Senol Selvi isimli vatandas Baskan Çerçioglu’na efe tespihi hediye etti.