« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Borsa Üyelerine Söke Projelerini Anlattı

Aydın belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Ticaret Borsası’nda borsa üyelerine Söke’de hayata geçireceği projeler hakkında bir sunum gerçekleştirerek bilgiler verdi.
Haber Tarihi: Friday, February 7, 2014
Baskan Çerçioglu, Büyüksehir ile birlikte alt yapidan, imara kadar pek çok hizmet büyüksehir belediyesi tarafindan verilecegini belirterek, Söke, Merkez Efeler ve Nazilli’de asfalt santiyeleri kuracaklarini söyledi.

Organize tarim alanlarindan da söz eden Baskan Çerçioglu, Söke içme suyu Sariçay Baraji ile 50 yillik su ihtiyacinin karsilanacagini belirtti.

Söke Otogari, Kapali otopark, Söke kültür ve spor merkezi projesi, Söke çocuk ve gençlik merkezi projesi, Tabiat Parki ve Kus Cenneti, Söke Nazim Imar Plani tamamlama projesi basta olmak üzere birçok hayata geçirecegi projeden bahseden Baskan Çerçioglu, Söke halkinin kaliteli ve en iyi hizmeti hak ettigini ifade etti.