« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu’na Coşkulu Karşılama

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Dalama Yeniköy, Karahayıt ve Dereköy’de coşku içinde karşılandı.
Haber Tarihi: Friday, January 24, 2014
Baskan Çerçioglu’nun köye gelmesi ile birlikte Yeniköy halki büyük bir sevinç yasarken, Baskan Çerçioglu sevgi seli esliginde konusma yapacagi kahveye güçlükle geçebildi.

Alkislarla konusmasi sik sik kesilen Baskan Çerçioglu, “Gösterdiginiz ilgi ve sevgiden dolayi çok tesekkür ediyorum. Yeniköy halkina Büyüksehir ile birlikte hak ettigi hizmetleri verecegiz. Ben her zaman fakir fukaranin yaninda oldum. Kimseyi namerde muhtaç etmedim. Aydin’da kimse aç yataga girmez, üsümez. Çünkü ben varim, Aydin Belediyesi var. Benim tek amacim Aydin halkina hizmet etmek ve Aydin ekonomisini üst noktaya getirmek” diye konustu.

Efeler Belediye Baskan adayi Mesut Özakcan’in da eslik ettigi Baskan Çerçioglu, Yeniköy’ün ardindan Dereköy ve Karahayit köylerini ziyaret etti.