« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu’na Sevgi Seli

Köy ziyaretlerine devam eden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Gödrenli ve Alanlı köylerinde yoğun ilgi ile karşılandı.
Haber Tarihi: Monday, January 20, 2014
Özellikle Alanli köyünde Baskan Çerçioglu’na bayanlarin gösterdigi sevgi seli görülmeye degerdi. Alkislarla konusmasi sik sik kesilen Baskan Çerçioglu, “Gösterdiginiz ilgi ve sevgiden dolayi çok tesekkür ediyorum. Ben her zaman fakir fukaranin yaninda oldum. Aydin’da yaptigim hizmetleri biliyorsunuz. Ayni hizmetleri Büyüksehir oldugumuz zaman bütün köylerimize verecegiz. Benim tek amacim Aydin halkina hizmet etmek ve Aydin ekonomisini üst noktaya getirmek” diye konustu.

Efeler Belediye Baskan adayi Mesut Özakcan’in da eslik ettigi Baskan Çerçioglu ile fotograf çektirmek isteyen köylü vatandaslar birbirleriyle yaristilar. Baskan Çerçioglu alkislar esliginde Gödrenli ve Alanli köyünden ayrildi.