« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Koçarlı Köy Muhtarları İle Buluştu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı’da köy muhtarları ile bir araya geldi.
Haber Tarihi: Tuesday, January 14, 2014
Baskan Çerçioglu; Aydin iline bagli köylerde hizmet ataginin basladigini, Koçarli köylerinde de belediyecilik hizmetlerinin hizla baslayacagini söyleyerek, köy muhtarlarini tek tek dinledi, taleplerini not aldi.

Tek amaçlarinin vatandasa hizmet oldugunu belirten Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “4.5 yilda yaptigimiz isler, gerçeklesen projeler ortada. Büyüksehir ile yapacagimiz isleri herkes görecek” dedi.

Baskan Çerçioglu, amaçlarinin Aydin’i bir dünya kenti yapmak oldugunu ve bunu da muhtarlar ile birlikte basaracaklarini belirterek, “Daha önce Koçarli Köy muhtarlari ile Aydin’da bulusmustuk. Koçarli köy muhtarlarimin sorunlarini çözmek için buradayim. Koçarli’ya birçok önemli projelerle geliyoruz. 4.5 yilda yaptigimiz isler, gerçeklesen projeler ortada. Büyüksehir ile yapacagimiz isleri herkes görecek” dedi.