« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu: Nazilli’ye Hizmet Edeceğiz

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu köy ziyaretlerine devam ediyor.
Haber Tarihi: Monday, January 13, 2014
Baskan Çerçioglu Nazilli’nin Güzelköy, Yalinkuyu, Kestel, Demirciler ve Ovacik köylerinde vatandaslar tarafindan pankart ve çiçeklerle karsilandi.

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediye Baskan adayi Ferda Çaglar Erkut’un da katildigi köy ziyaretlerinde vatandaslar Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na yogun ilgi gösterdi. Güzelköy girisinde vatandaslarin astigi, “Köyümüzde yetisen Aydin’in Topuklu Efesi köyümüze hos geldiniz” pankarti ile karsilanan Baskan Çerçioglu dogup büyüdügü topraklarda bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Ben bu topraklarda dogdum. Büyüksehir ile birlikte Özel Idare kapaniyor. Alt yapidan, içme suyuna, köy yoluna kadar akla gelebilecek tüm hizmetleri biz verecegiz. Nazilli’ye dev projelerle geliyoruz. Bunu yapabilmek için de birlik beraberlik içinde, ayri gayriya firsat vermeden çalismamiz lazim. Nazilli’de Ferda Hanim ile birlikte büyüksehir belediyesi olarak dogdugumuz topraklara, sizlere layik oldugunuz hizmeti verecegiz. Kuracagimiz 3 asfalt fabrikasi ile köy yollarimizin tamamini asfalt ile kaplayacagiz.” ifadelerini kullandi.