« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu İncirliova Deve Güreşlerini İzledi

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Deve Güreşlerine katıldı.
Haber Tarihi: Monday, January 6, 2014
180 devenin mücadele ettigi güreslerde güres alanina alkislar esliginde gelen Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na Incirliovali vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Incirliova Belediye Baskani Fadime Orbay’in kapida karsiladigi Baskan Özlem Çerçioglu, deve güresi alaninda halki selamladi. 20 bin kisinin izledigi deve güresinde, alkislar esliginde Fadime Orbay ile birlikte halki selamlayan Baskan Çerçioglu vatandaslarla bol bol sohbet etti.

Incirliova Belediye Baskani Fadime Orbay, Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na cam üzerine çizilmis Atatürk Portresi hediye etti. Daha sonra Baskan Çerçioglu, vatandaslarin sevgi gösterileri arasinda Incirliova’dan ayrildi.