444 40 09
« Geri Dön

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Aydın Belediyesi olarak, geride bıraktığımız 2013 yılı şehrimiz için projelendirerek hayata geçirdiğimiz yatırımların tesis anlamında hizmet vermeye başladığı bir yıl olması açısından bizim için son derece önemli.
Haber Tarihi: Tuesday, December 31, 2013
2013 yili içerisinde Atatürk Bulvari Alt Geçidi, Tabakhane Deresi Çevre Düzenlemesi, Kültür Sanat Sokagi, Sevgi Yolu, Halk Ekmek hizmeti, Osman Yozgatli Mahallesindeki Taziye Evi ile Malazgirt Meydanindaki Sultan Alparslan Anit Heykeli’ni kentimize kazandirdik. Kentimizin kimligine deger katacak Atatürk Kent Meydani ve Yeni Otogar Kompleksi çalismalarimizda artik son asamalarina geldi. 2014 yili basinda bu iki büyük yatirimimizin da açilis coskusunu sizlerle birlikte yasayacagiz.

Degerli Aydinlilar;

Bu hizmetlerle yetinmek gibi bir niyetimiz yok. Bu amaçla 2014 yili içinde çalismalarina baslayacagimiz projelerimizi de sizlerle paylastik. Zafer Meydanina yapacagimiz Is Merkezi, Konferans ve Nikâh Salonu’nun yani sira, Kemer Mahallesinde yapacagimiz olimpik yüzme havuzlu spor kompleksinin proje çalismalarini da tamamlamis durumdayiz. Büyüksehir statüsü ile birlikte 2014 yilinda Il genelinde içme suyu, isale hatlari, kanalizasyon ve su tesisi hamlesini baslatacagiz.

Buharkent’ten Söke’ye kadar 21 adet batti-çiktiyi ilimize kazandiracagiz.2014 yili Nisan ayindan sonra ilimizin 3 noktasinda kuracagimiz asfalt fabrikalari ile tüm köylerimizin yollarini asfalt ile kaplayacagiz.

En önemli çalisma ilkemiz kentimiz ve sizler için daha iyiyi, daha moderni ve sosyal faydasi en fazla olan yatirim ve hizmetleri hayata geçirebilmek. Yepyeni yatirimlari sizlerden aldigimiz desteklerle hayata geçirdigimizin bilinci ile tüm hemsehrilerime tesekkürlerimi sunuyorum. 2014 yili da bizim için 2013 yili gibi Aydin’a ve Aydinliya hizmet götürme yili olacaktir.
 
Bu düsüncelerle; 2014 yilinin ülkemiz ve tüm vatandaslarimiz için saglik, mutluluk ve basari dolu bir yil olmasini temenni eder, tüm hemsehrilerimi saygi ve sevgi ile selamlarim.
 
Özlem ÇERÇIOGLU
T.C. Aydin Belediye Baskani