« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu: Ortaklar’ın Bütün Eksiklik ve İhtiyaçlarını Karşılayacağız

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Germencik’in Ortaklar Beldesinin halk pazarında vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntı ve isteklerini dinledi.
Haber Tarihi: Tuesday, December 10, 2013
Ortaklar Pazarinda vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilasan Baskan Çerçioglu, “Büyüksehir ile birlikte Ortaklar’in bütün eksiklik ve ihtiyaçlarini karsilayacagiz” dedi.

Vatandaslarin Ortaklar’daki belediyecilik hizmetlerinden memnun olmadiklarini ifade etmeleri üzerine Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Kimse merak etmesin büyüksehir ile birlikte Ortaklar’in bütün eksiklik ve ihtiyaçlarini karsilayacagiz. Il genelindeki en küçük yerlesim birimi de dahil ihtiyaç ve sorunlari tespit ettik.  Vatandaslarimdan biraz daha sabir istiyorum. Nisan ayindan sonra hak ettikleri  kaliteli hizmeti verecegiz.” seklinde konustu.