444 40 09
« Geri Dön

Belediyemiz eTR Ödüllerinde Finale Kaldı

Aydın Belediyesi bu yıl 11ncisi düzenlenen eTürkiye (eTR) ödüllerinde kendi kategorisi olan Yerel Yönetimler Orta Ölçekli Belediye"lerde 56 kuruluş arasında yapılan seçmelerde Mobil Zabıta uygulamaları ile finale kaldı.
Haber Tarihi: Thursday, November 28, 2013
Türk Sanayici ve Isadamlari Dernegi TÜSIAD ve Türkiye Bilisim Vakfi - TBV'nin ortaklasa düzenledigi e-Devlet uygulamalarinda en prestijli uygulamalarin yaristigi, geçtigimiz yil Orta Ölçekli Belediye Kategorisi'nde yine finale kalip ikinci oldugu yarismada bu yilda vatandasa yönelik hizmetleriyle Aydin Belediyesi ilk bes belediye arasinda yerini alarak final seçmelerine katilmayi basardi. 
 
AYDIN BELEDIYESI MOBIL ZABITA UYGULAMASIYLA ETR ODULLERINDE FINALLERDE
MOBIL ZABITA UYGULAMALARI NEDIR? 


 
Mobil zabita uygulamalari ile zabitalarin isyerleri ve vatandas ile olan etkilesimini artirmak ve daha hizli hizmet sunabilmek amaci ile gelistirilmis mobil uygulamalardir. Yeni nesil teknoloji ile gelistirilmis, iOS/Android isletim sistemi altyapisini destekleyen araçlarla zabitalarin Aydin ili sinirlari içerisinde yürüttükleri çalismalari aninda çevrimiçi olarak ta gerçeklestirebilmelerini saglayan, hizmeti vatandasin ayagina götüren ve operasyonel süreçleri en optimum noktaya çekerek verimi artiran bir anlayisin ürünü olarak olusturulmus mobil ofis çözümleridir. PDA ve tabletlere yönelik gelistirilen versiyonlari ile saha da mobil tahsilat, Kabahatler Kanunu‘nun isletilmesi, ruhsat denetleme, beyan verilmesi gibi islemleri kisa bir sürede gerçeklestirmeye izin veren çözümler bütünüdür.