« Geri Dön

27 Çifti Evlendirdik

Aydın Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen toplu nikâh töreninde 27 çift evlendi.
Haber Tarihi: Tuesday, November 26, 2013
Aytepe Mesire alaninda düzenlenen toplu nikâh törenine Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Belediye Baskan Yardimcilari Sefika Çoban ve Sümran Ünal, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayida vatandas katildi.

Törende çiftlerin nikâh sahitligini Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Aydin Belediye Meclis Üyesi Altan Güney yapti.

Törende çiftleri tek tek tebrik eden Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Bugün 27 çiftimizi evlendiriyoruz.  Bugün herkesin yüzü gülüyor. Bunun mutlulugunu yasiyoruz. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Insallah çiftlerimiz bir ömür boyu mutluluk içinde hayatlarina devam ettirirler" dedi.

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, çiftlerin evlilik cüzdanlarini gelinlere verdi. Dügün pastasini evli çiftlerle birlikte kesen Baskan Çerçioglu, gelinlerle birlikte harmandali oynadi. Aydin Belediyesi tarafindan törene katilanlara yemek ikrami ile toplu nikâh töreni son buldu.