« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu’nun Hafta Sonu Programı Dolu Doluydu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bu hafta sonu çok sayıda programa birden katıldı.
Haber Tarihi: Monday, November 25, 2013
Cumartesi günü Bozdogan ve köylerinde etkinliklere katilan Çerçioglu, dönüste Aydin Tarim Gida ve Hayvancilik Fuarini gezerek katilimci firma temsilcileri ve ziyaretçi vatandaslarla sohbet etmisti. Pazar günü ise Baskan Çerçioglu, Koçarli, Çestepe, Söke ve Kusadasi’nda programlara katildi.

KOÇARLI’DA DÜGÜNLERE KATILDI
Çerçioglu’nun pazar günü programi çok erken basladi. Sabah saatlerinde Koçarli’ya gelen Baskan Çerçioglu önce merkezde eski Koçarli Belediye Meclis Üyesi ve Koçarli TARIS eski Baskani Ayhan Özbek’in kizinin dügün yemegine katildi. Çerçioglu daha sonra da Çalli köyüne giderek Adnan Bozarslan’in kizinin dügün yemegine katildi. Çerçioglu’na gelin tarafindan yemeni hediye edildi. Koçarli programinda Çerçioglu’na Koçarli Belediye Baskani Cengiz Sen, Yeniköy Belediye Baskani Erdal Arasan ve Il Genel Meclisi’nin Koçarlili üyesi Mutlu Öztürk eslik etti.