« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Alamut Köyünü Ziyaret Etti

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Bozdoğan’a bağlı Alamut köyünde Muharrem ayı nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen Aşure etkinliğine katıldı.
Haber Tarihi: Saturday, November 23, 2013
Baskan Çerçioglu’nu Alamut’ta Bozdogan Belediye Baskani Salim Tümer Apaydin ve muhtar Mehmet Pehlivan karsiladi.

Baskan Çerçioglu, kurulan pazari gezerek esnaflarla sohbet etti.  Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin daha sonra okul bahçesindeki Asure alanina geçti. Burada köylüler ile beraber Asure yiyen ve sohbet eden Baskan Çerçioglu, “Köylerimizin sorunlarini biliyoruz. Çalisma programlarimiz hazir. Birçok konuda hizmetlerimiz basladi ve artarak devam ediyor” dedi.

Baskan Çerçioglu’nu büyük ilgiyle karsilayan çocuklar bol bol fotograf çekildiler.