444 40 09
« Geri Dön

Tarım Fuarını Türkiye’nin En Büyük Fuarı Yapacağız

Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın üçüncü gününde fuar alanında Özlem Çerçioğlu izdihamı yaşandı.
Haber Tarihi: Saturday, November 23, 2013
Fuar alanini ziyaret eden ve katilimci firma temsilcilerinin yani sira fuari gezen vatandaslarla da sohbet eden Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, bu yil ikincisi yapilan fuar ile ilgili büyük hedefleri oldugunu açikladi.
 
Organizasyon firmasinin yetkilileri ile de görüsen Baskan Özlem Çerçioglu, geçen yila oranla katilimci firma sayisindaki artisin memnuniyet verici oldugunu söyledi.
 
Baskan Çerçioglu, “Bir önceki yila göre hem ziyaretçi sayisinin artisi hem de katilan firma sayisindaki artistan memnunuz. Ancak bununla yetinmeyecegiz. Su an Türkiye’nin 3. büyük fuarini yapiyoruz. Biz tarim sehriyiz. Bu nedenle fuarimiz Türkiye’nin en büyük fuari olmali. Bunu da basaracagiz ve nihai hedef olarak tarim fuarini uluslararasi düzeye getirecegiz. Belediye olarak bizim asli görevimiz” dedi.
 
Organizasyon yetkilisi Ömer Faruk Tokat 293 firma katilimi ile Türkiye’nin 3. Büyük tarim fuarini gerçeklestirdiklerini belirterek, “13 farkli ile 30 bin tanitim afisi ile 42 bin adet davetiye bastirdik. Geçen yil 103 bin olan ziyaretçi sayimizi bu yil 150 bin hedefliyoruz. Katkilarindan dolayi Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyorum” diye konustu.