444 40 09
« Geri Dön

Minnet ve Özlemle O"nu Anıyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Ulusunun esaret altına alınmak istendiği bir dönemde, tüm dünyanın takdirini kazanmış deha seviyesindeki liderlik yeteneği ile başlattığı Kurtuluş Savaşını Cumhuriyetle taçlandırmıştır.
Haber Tarihi: Saturday, November 9, 2013
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve Türk Vatanina kazandirdigi eserler, Türk Ulusunun Atasina duydugu büyük sevgi ve saygi ile dimdik ayakta durmaktadir. 
 
Türk Ulusu için Gazi Mustafa Kemal Atatürk sadece büyük bir komutan ve devlet adami degil, kendisini Milletine adamis ve tüm ömrünü bu ugurda geçirmis bir kurtaricidir.
 
Atamizin, ebediyete intikal edisinin 75. Yildönümünde ona layik bireyler olabilmenin en önemli yolu bizlere gösterdigi hedef ve ideallere kararlilikla yürüyebilmemizden geçmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bagimsizlik ugruna topraga düsen kahramanlarimizi yeni nesillere tüm görkemi ve gerçekligi ile aktarmak hepimizin birinci sorumlulugudur.
 
Bu duygu ve düsüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ü ebediyete intikalinin 75. yildönümünde bir kez daha rahmet ve saygiyla aniyorum. Atamiz fikirleri ile daima aramizda yasayacak, Türk Ulusu’nun çagdas uygarlik hedefindeki yolunu sonsuza kadar aydinlatacaktir.
 
      Özlem ÇERÇIOGLU
T.C. Aydin Belediye Baskani