« Geri Dön

Muhtarlar Mavi Kapakları Aydın Belediyesi’ne Teslim Etti

Mesudiye Mahallesi Muhtarı Cemal Zingal ve Meşrutiyet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özdağ engellilere destek olmak amacıyla 140 bin adet mavi kapak toplayarak Aydın Belediyesi Engelliler Masası yetkilisi Esma Durmaz ile Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Bayram Özen’e teslim ettiler.
Haber Tarihi: Monday, September 30, 2013

Mavi kapak toplama kampanyasi çerçevesinde toplama merkezleri olan muhtarliklarin duyarli davranisi nedeniyle tesekkür eden Aydin Belediyesi Engelliler Masasi yetkilisi Esma Durmaz “Engelli vatandaslarimiza destek olmak ve hayatlarini kolaylastirmak için Aydin Belediyesi olarak elimizden geleni yapiyoruz. Muhtarlarimiz Aydin Belediyesi’ni arayarak mavi kapaklari kampanya çerçevesinde bize teslim etmek istediler. Mesudiye Mahalle Muhtarligimiz 90 bin, Mesrutiyet Mahalle muhtarligi yaklasik olarak 50 bin mavi kapak toplamis. Duyarli davranislari nedeniyle muhtarlarimiza ve vatandaslarimiza tesekkür ediyoruz” dedi.