444 40 09
« Geri Dön

Aydın’ı Dünya Kenti Yapacağız

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’de köy muhtarları ile bir araya geldi.
Haber Tarihi: Friday, September 27, 2013
Söke Belediyesi (Söke-Bel) Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen toplantiya Söke Belediye Baskani Necdet Özekmekçi, Aydin Belediyesi Baskan Yardimcisi Cemalettin Küçükerol, Aydin Belediyesi Sosyal Yardim Isler Müdürü Tahsin Kocaman, Fen Isleri Müdürü Cengiz Süne, Su ve Kanalizasyon Isleri (ASKI) Müdürü Hakan Olkaç ve köy muhtarlari katildi. 
 
Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun aralarinda olmasindan dolayi mutluluk duyan köy muhtarlari, köylere hizmet vermeye baslayan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler. 

Köy Muhtarlarindan talep ve sorunlarini dinleyen Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, muhtarlari tek tek dinledi.  

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, amaçlarinin Aydin’i bir dünya kenti yapmak oldugunu ve bunu da muhtarlar ile birlikte basaracaklarini söyleyerek, “Daha önce Sökeli Köy muhtarlari ile Aydin’da bulusmustuk. Söke’de köy muhtarlarimin isteklerini dinleyerek, sorunlarini çözmek için buradayim. Aydin iline bagli 493 köyde hizmet vermeye basladik. Ben 30 Mart’ta yapilacak seçimleri düsünmüyorum. Zaten o is bitti. 1 Nisan 2014 sabahindan itibaren hiçbir aksaklik olmadan vatandasa maksimum ölçüde hizmetin devam etmesini saglamak amacindayim. Biz Aydin Belediyesi olarak ulasim mastir planimizi hazirliyoruz. 1 Nisan sabahi bizim her seyimiz büyüksehir yapilanmasina göre hazir olacak. 4.5 yilda yaptigimiz isler, gerçeklesen projeler ortada. Büyüksehir ile yapacagimiz isleri herkes görecek” dedi. Toplantinin ardindan Baskan Çerçioglu, Söke Belediyesi’ni ziyaret etti.