444 40 09
« Geri Dön

Aydın Bu Tadı Sevdi

Aydın Belediyesi’nin halkın ekonomik ve hijyenik ekmek tüketimine destek olabilmek amacıyla kısa süre önce başlattığı halk ekmek üretimi vatandaştan yoğun ilgi görüyor.
Haber Tarihi: Thursday, September 19, 2013
Halk Ekmek günlük 15 bin satis rakamina ulasmis durumda. Artan satislar ile birlikte Aydin Belediyesi mevcut halk ekmek satis noktalarina 7 satis noktasi daha ekleme karari aldi.
 
Aydin Belediyesi Halk Ekmek Firini ve satis noktalarinda toplam 25 personel görev yapiyor. Halk ekmek hiçbir katki maddesi tasimiyor. Yüksek kepek orani içeren halk ekmegin tuz orani asgari düzeye indirildi. Bu özellikleri ile vatandas tarafindan tercih edilir hale gelen halk ekmegin üretim rakamlarinin ileriki günlerde daha da yukari çekilecegi kaydedildi. Aydin Belediyesi Halk Ekmek Firini 30 bin ekmek üretim kapasitesine sahip.
 
Aydin halkinin gönül rahatligi ile ekmek tüketebileceginin altini çizen Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Ekmegimiz son derece saglikli.  Vatandaslarimizin talebi de her geçen gün artiyor. Talepteki artis hemsehrilerimiz için ne kadar dogru bir yatirimi hayata geçirdigimizi göstermesi açisindan sevindirici” dedi.