« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Engellilerin Hayatını Kolaylaştırdı

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu engelli vatandaşlarla yemekte buluştu.
Haber Tarihi: Monday, September 9, 2013
Yemege Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun yani sira belediye meclis üyeleri, Aydin Belediyesi Engelli Masasi Yetkilisi Esma Durmaz, dernek üyeleri ve çok sayida engelli vatandas katildi.

Aydin Belediyesi olarak engelli vatandaslarin yasamini kolaylastirma adina projeleri hayata geçiren Baskan Çerçioglu’na engelliler adina çiçek takdim eden Kent Konseyi Engelliler Meclisi Baskani Bayram Özen, “Baskanimiz Özlem Çerçioglu biz engellilere anne sefkati ile yaklasarak tüm sorunlarimizi çözmüstür. Aydin, Baskan Çerçioglu’yla beraber sosyal belediyecilik gördü. Bizde engelli dernekleri olarak engellilerin önündeki engelleri kaldirarak hayatlarini kolaylastiran baskanimiza tesekkür ediyoruz” dedi.