« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu’ndan Emeklilere Destek

KESK Sendika Bileşenleri ve Emekli-Sen, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: Monday, September 2, 2013
Emekliler olarak Baskan Çerçioglu’nun hizmetlerinden ve emeklilere olan yaklasimindan çok memnun olduklarini belirten Emekli-Sen Aydin Sube Baskani Ugur Önal, “Baskanimiza vermis oldugu desteklerden dolayi tüm emekliler adina tesekkür ediyorum. Baskan Özlem Çerçioglu, emeklilerin yaninda ve sorunlarimizla her zaman yakindan ilgileniyor. Ülke genelinde emeklilerimiz çok zor sartlar altinda hayatini sürdürüyor. Geçmis yillardan zaten emeklilerimizin alacagi var. Aydin Belediyesi ile ortak hareket ederek projelerde yer almaktan dolayi mutluluk duyacagiz. Baskanimizin her zaman yanindayiz.” dedi.

Emeklilerin ve sendika temsilcilerin ziyaretinden dolayi tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Emeklilerimizin hangi sartlar altinda yasamlarini sürdürdügünü biliyorum. Aydin Belediyesi olarak emeklilerimize elimizden gelen destegi vermeye haziriz. Sendikalarimizla ortak akil ile hareket ederek emekli komiteleri olusturup vatandaslarimiza yönelik projeleri ortaya koyacagiz” diye konustu.