« Geri Dön

Aydın"da Kentsel Dönüşüm Başladı

Aydın Belediyesi kentsel dönüşümün ilk kazmasını vurdu.
Haber Tarihi: Thursday, August 29, 2013
Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun da yakindan takip ettigi yikim çalismalari kentsel dönüsüm çalismalarinin ilk ayagi olan Ilicabasi Mahallesinde basladi.

Ilicabasi Mahallesi sakinleri ile birlikte yikim çalismalarini izleyen Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, mahalle sakinlerine hitaben,“ Aydin Belediyesi olarak sizin yaninizdayiz. Sizleri çoluk çocugunuzla sokakta birakmayiz. Hiç birinizin gözü arkada kalmasin. Kentsel dönüsüm çalismalarinin ardindan çok daha saglikli, saglam modern evlerde ve çevre düzenlemesi, peyzaji yapilmis bir mahallede yasayacaksiniz” dedi.

Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na kentsel dönüsüm çalismalarinda destek verdiklerini söyleyen mahalle sakini vatandaslar, “Bu sekilde yapilacak bir çalismayi bizde mahalle sakinleri olarak destekliyor, belediye baskanimiza güveniyoruz. Baskanimizin yanindayiz.” seklinde konustular.