« Geri Dön

Namaz Sonrası Bayram Lokumu İkramı

Aydın Belediyesi bayram namazı çıkışında vatandaşlara bayram lokumu ikram etti.
Haber Tarihi: Monday, August 12, 2013
Ramazan ayi boyunca Aydin Merkez ve merkeze bagli köylerde kurdugu iftar sofralari ile camilerde dagitilan kar helvasi ve limonata ikrami vatandaslardan büyük ilgi gören Aydin Belediyesi bayram sabahi da vatandaslari unutmadi.

Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimatiyla özel olarak hazirlanan kutularda ikram edilen 60 bin bayram lokumu Aydin Merkezdeki tüm camilerde bayram namazi sonrasi vatandaslara dagitildi.

Namaz çikisinda Aydin Belediyesi’nin ikram ettigi bayram lokumlarini gören vatandaslar saskinliklarini dile getirerek, “Simdiye kadar görmedigimiz, bayramin ruhuna uygun son derece ince düsünülmüs bir uygulama. Bizleri unutmayarak namaz çikisinda bayram lokumu ikram eden Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na nazik davranislarindan dolayi çok tesekkür ederiz” diye konustular.