444 40 09
« Geri Dön

Başkan İftar Sonrası Asker Uğurladı

Aydın Belediyesi düzenlediği iftar yemekleriyle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, August 1, 2013
Ramazan boyunca her gün merkezde 4 noktada ve 2 köyde devam eden iftar yemeklerine vatandaslar yogun ilgi gösteriyorlar. Iftara yakin vakitlerde önünde kuyruklar olusan iftar sofralarini ziyaret eden Baskan Çerçioglu vatandaslarin dertlerini dinliyor. Önceki gece Konuklu ve Dageymiri köylerine konuk olan Baskan Çerçioglu'na ilgi yine büyüktü.
 
Baskan Çerçioglu'na köylerinde verdikleri iftar nedeniyle tesekkür eden vatandaslar birlik ve beraberligi saglayan, köylüleri ayni sofrada bulusturan  geleneksel iftar sofralarinin  gelecek yillarda da sürdürülmesini istediler.
 
Konuklu köyünden ayrilirken,  yol üstünde eglence yapan asker adaylarinca yolu kesilerek düzenledikleri eglenceye davet edilen Baskan Çerçioglu'na askerler yogun ilgi gösterdiler. Ay yildizli yazmadan Baskan Çerçioglu'na da baglayan gençler, eglencelerine katilan Baskana tesekkür ederek, bol bol resim çektirdiler.
 
Davetleri nedeniyle gençlere tesekkür eden ve birlikte olmaktan memnuniyetini dile getiren Baskan Çerçioglu "Vatani görevinizi en iyi sekilde yerine getireceginizden eminim.  Vatan savunmasi her seyden üstün bir görev. Bizler kahraman askerlerimiz sayesinde rahat ve huzurlu bir sekilde uyuyabiliyoruz. Bu kutsal görevi yerine getirirken yitirdigimiz tüm sehitlerimizi de rahmetle aniyorum. Vatan size emanet. Hepinize hayirli tezkereler diliyorum" dedi.