444 40 09
« Geri Dön

Sizin Gibi Bir Başkanın Alnından Öpülür

Aydın Belediyesi Ramazan ayı süresince köy ve mahallelerde kurduğu iftar sofralarında Aydınlıları buluşturmaya devam ederken, köy ve merkezdeki iftar sofralarına giden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.
Haber Tarihi: Tuesday, July 23, 2013
Imamköy iftar çadirini ziyaret eden Baskan Özlem Çerçioglu, vatandaslara hayirli ramazanlar dilerken, tek tek görüsüp sorunlarini dinledi.
 
Baskan Çerçioglu’nun Imamköy iftar çadirini ziyaret etmesinden mutluluk duyan Imamköylüler Baskan Çerçioglu ile fotograf çektirmek için adeta birbiriyle yaristi.
 
Imamköy’de vatandaslarla bulusan Baskan Çerçioglu’na 38 yasindaki Fadime Yildirim isimli vatandas “Baskanim köyümüze hos geldiniz. Köylerde kurdugunuz iftar çadirlari ve verdiginiz hizmetlerden dolayi çok tesekkür ederiz. Sizin gibi basarili ve çaliskan bir baskanin ancak alnindan öpülür” seklinde seslenerek Baskan Çerçioglu’nu alnindan öptü.
 
Vatandaslarin göstermis oldugu yogun ilgiye tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Her yil geleneksel olarak kurdugumuz iftar çadirlarinda bu yilda yogun ilgiyle karsilasiyoruz. Vatandaslarimiza bu ilgi için tesekkür ediyorum. Imamköy’de vatandaslarimiz ile birlikte iftar soframizda bulustuk. Burada vatandaslarimizin övgü dolu sözleri beni çok mutlu etti. Vatandaslarimizin istekleri dogrultusunda hizmet vermeye devam edecegiz” diye konustu.