444 40 09
« Geri Dön

Ramazan

Aydın Belediyesi vatandaşların ramazan ayını daha rahat bir şekilde geçirebilmesi için hazırlıklarını tamamladı.
Haber Tarihi: Tuesday, July 9, 2013
Merkeze bagli 20 köyde ve sehir merkezinde 5 noktada kurulacak olan Aydin Belediyesi iftar çadirlari, Ramazan Ayi boyunca vatandaslari bir araya getirecek. Ayrica merkez ve köy camilerinde vatandaslara teravih namazi sonrasinda kar helvasi ve limonata dagitimi yapilacak. 
 
Aydin Belediyesi olarak vatandaslarin rahat ve huzurlu bir ortamda ramazan ayini geçirmeleri için hazirliklarini tamamladiklarini belirten Aydin Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Ramazan ayi boyunca geleneklerimizi yasatip vatandaslarimiza en iyi hizmeti verecegiz. Önceki yillarda Aydin’da farkli noktalarda ramazan sofralari kurduk. Bu yilda ayni sekilde devam ediyoruz. Aydinli vatandaslarimizla Ramazan ayinin güzelliklerini hep beraber yasayacagiz” diye konustu. 
 
Aydin Belediyesi tarafindan kurulan iftar sofralari ramazan ayinin ilk gününde Isikli ve Gölhisar’da olacak. Isikli iftar çadirina Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’da katilarak vatandaslarla iftarda bulusacak. Ayrica teravih namazi sonrasinda Merkez Kemer-Ayko Envar Hüsrev Altinbasak, H.Süleyman Özütemiz Camii ve Gölhisar’da limonata, Merkez Zeybek Mahallesi Abdülkadir Ceylani Camii ve Isikli’da kar helvasi dagitimi yapilacak.