« Geri Dön

Kiraz Festivalinde Başkan Çerçioğlu İzdihamı

Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Aydın merkeze bağlı Yukarı Kayacık köyünde her yıl düzenlenen ve bu yıl 12’incisi gerçekleştirilen “Yukarı Kayacık Kiraz Festivali”ne katıldı.
Haber Tarihi: Tuesday, July 2, 2013
Festivale CHP Aydin Milletvekili Osman Aydin, CHP Merkez Ilçe Baskani Baris Altintas ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katilan Baskan Çerçioglu’nu köylüler festival alani girisinde karsiladi.

Köylülerin yogun ilgisi ve alkislariyla festival alanina giren Baskan Çerçioglu, köylüler ile tek tek tokalasip sohbet ederken Yukari Kayacik köylüleri Baskan Çerçioglu ile fotograf çekilmek için adeta birbiri ile yaristi.

Festivalde dereceye girebilmek için kiyasiya yarisan güresçiler de Baskan Çerçioglu ile hatira fotografi çektirirken, Baskan Özlem Çerçioglu güresçilere basarilar diledi.