« Geri Dön

Başkan Çerçioğlu Sanayicileri Aydın’a Davet Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: Tuesday, July 2, 2013
Ziyarete MÜSIAD Genel Baskan Yardimcisi Naim Aydogan, Aydin MÜSIAD Sube Baskani Hakan Yildirim ve dernek üyeleri de katildi.

MÜSIAD Genel Baskani Nail Olpak, Aydin’da bulunmaktan ve Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi mutlu olduklarini belirterek, sanayiciler olarak Aydin Belediyesi ile ortak projelerde yer almak istediklerini söyledi.

Yapilan nazik ziyaretten dolayi MÜSIAD üyelerine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Tüm sanayicileri Aydin’a davet ediyorum. Organize sanayimiz mevcut. Aydin’da yatirim yapmak isteyen herkese kapimiz açiktir. Amacimiz Aydin’in ekonomisini üst seviyelere çikarmak, biz bu iste gönüllüyüz. Bu anlamda isadamlarimiz ve derneklerimiz ile ortak projelere imza atmaktan dolayi mutluluk duyariz. Üzerimiz düsen ne varsa Aydin Belediyesi olarak destege haziriz” diye konustu.